По думите му сме станали свидетели на среднощни акции, които са

...
По думите му сме станали свидетели на среднощни акции, които са
Коментари Харесай

Петър Москов: Ставаме свидетели на среднощни акции, които са телевизионно правосъдие, известно като румънски модел

По думите му сме станали свидетели на " среднощни акции, които са телевизионно правораздаване, известно като румънски модел ".

Д-р Петър Москов, водач на партия " КОД ", разяснява в " Денят стартира с Георги Любенов " ареста на знакови фигури от ГЕРБ, измежду които и някогашният министър-председател Бойко Борисов.

" Съгласен съм, че ГЕРБ би трябвало да носят отговорност, само че за неправилните политики, които са ни довели до дереджето, до което сме, тъй като огромна част от рецесиите, в които живеем в този момент, са заложени в политики, които ГЕРБ изпълняваше в годините. Ако имаш задоволително доказателства за това, че ръководител на най-голямата и опозиционна партия в България е направил престъпление и би трябвало да носи отговорност - това не се прави по този начин. Прави се аргументирано, безапелационно пред обществото и по цивилизован метод ", съобщи доктор Москов.

По думите му бяхме очевидци на " среднощни акции, които са телевизионно правораздаване, известно като румънски модел ".

" Това, което се направи, не е правдивост, това е умишлено търсено обществено оскърбление и това че от името на ГЕРБ се правеха сходни свинщини, в този момент не би трябвало да утвърждаваме, че някой прави същото против тях ", акцентира водачът на " КОД ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР